Zo gaat het nu met B&B Vol Liefde-Astrid en Harm-Jan

Het stel is druk bezig met het plannen van hun bruiloft

Hoewel fans van B&B Vol Liefde waarschijnlijk nooit hadden gedacht dat Astrid en Harm-Jan samen zouden eindigen, zijn de twee nu toch echt hartstikke verloofd. Aan RTL Boulevard laten de tortelduifjes weten hoe het nu met ze gaat én geven ze een update over hun trouwplannen.

B&B Vol Liefde

Het stel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van B&B Vol Liefde, maar trouwe kijkers weten dat het absoluut geen liefde op het eerste gezicht was – althans, van Astrids kant niet. Harm-Jan kon weinig goed doen in de ogen van de B&B-eigenaresse, en het duurde dan ook niet lang voordat hij Oostenrijk verliet. Echt lang bleef hij niet weg, bleek later – want binnen no-time was Harm-Jan weer terug om Astrid opnieuw de liefde te verklaren. En met succes, want de twee zijn inmiddels stapelverliefd op elkaar en stappen binnenkort zelfs in het huwelijksbootje.

Klederdracht

Lang wachten op de bruiloft hoeven ze niet meer, want Astrid en Harm-Jan zullen elkaar dit najaar al het jawoord geven. Inmiddels is het stel druk bezig met het plannen van de grote dag. “Het wordt in klederdracht en het wordt hier in de buurt”, vertellen ze. “Gisteren hebben we nog het menu doorgesproken. Morgen nog een gesprek op een van de locaties.”

Romantiek

Harm-Jan is inmiddels ingetrokken bij Astrid, en naast het harde werken in de B&B houden ze gelukkig ook tijd over voor de romantiek. “Even een kleine knuffel tussendoor, even aanraken, dat werkt heel goed”, onthult Harm-Jan. “In mijn telefoon staat ook gewoon droomvrouw”.

Lees ook: Hoe gaat het nu met Janine en Sander van Boer zoekt Vrouw?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde