Zó gaat het nu met Geert uit Boer Zoekt Vrouw

Geert

En ja: hij heeft de liefde gevonden!

Het programma Boer Zoekt Vrouw heeft het hart van menig kijker in Nederland veroverd. Eén van de vele memorabele deelnemers was Geert, hij deed alweer tien jaar geleden mee aan het programma. Zondag vierde Geert zijn 75e verjaardag en RTV Noord ging bij hem langs om te kijken hoe het nu met hem gaat. 

Pensioen

Sinds vijf jaar geniet Geert van zijn welverdiende pensioen. Hoewel hij zijn bedrijf heeft verkocht, is hij er af en toe nog wel aan het werk. “Bij de blauwe bessen hierachter, want stilzitten kan ik niet”, aldus de boer. Geert is woonachtig in het Groningse Sellingen, waar hij het prima naar zijn zin heeft. “Ik mag hier graag wonen. Ik heb leuke buren en goeie vrienden. Ik ben nog wel steeds in mijn omgeving blijven wonen, dat vind ik belangrijk.”

Liefde

En ook in de liefde is Geert momenteel gelukkig. Vier jaar geleden ontmoette hij de van oorsprong Turkse Selma via een datingsite, die toevallig ook in Groningen woonde. Als we Geert mogen geloven was het love at first sight – wat hem betreft in ieder geval: “We zagen elkaar en ik dacht: wát een leuk vrouwtje.” Wat de boer destijds onder andere aantrok in Selma, was dat ze nog nooit van het programma ‘Boer Zoekt Vrouw‘ had gehoord. “Ik heb dat nooit gezien”, vertelt ze aan RTV Noord.

Nooit gezien

Selma kende Geert’s verhaal dus ook helemaal niet. Geert bekent dat het een verademing voor hem was om iemand te ontmoeten die geen idee had wie hij was. Daarbij blikt hij terug op de periode nadat zijn seizoen van Boer Zoekt Vrouw op televisie kwam. “Iedereen kwam op een gegeven moment op mij af stuiven. Die vrouwen zijn allemaal op m’n geld uit, dacht ik, maar zij wist van niks. En het gaat goed.”

Lees ook: Ai: de accijns op benzine gaat volgend jaar fors omhoog

Bron: RTV Noord | Beeld: KRO-NCRV