Zo gaat het nu met Jasper en Wanda uit Een Jaar Van Je Leven

Jasper Wanda Een jaar van je leven

Zijn ze nog samen?

Een Jaar Van Je Leven is nou al een tijdje van de buis. De winnaar die er met het prijzengeld vandoor ging was Isaac, die 365 dagen opgesloten zat samen met zijn loodsgenoten. Twee van die loodsgenoten waren Jasper en Wanda, die – onlangs heel wat drama – uiteindelijk met elkaar belandde. Nu, een aantal maanden later, zijn de twee nog steeds dolgelukkig met elkaar en reizen ze samen de wereld af. 

Relatie

In de loods van Een Jaar Van Je Leven zijn er een aantal liefdesrelaties ontstaan. Zo hadden we onder andere Kim en Jeffrey, Mex en Martin, Kenzie en Mirthe én ontstond er ook iets moois tussen Wanda en Jasper. Echter, had Wanda thuis een vriend zitten die middels een brief liet weten aan haar de relatie te verbreken. Hierdoor heeft ze de loods vrijwillig verlaten, tot verdriet van Jasper. Na elf maanden moest ook Jasper de loods verlaten, maar hoe zat het nou eigenlijk tussen de twee? Met RTV Drenthe praat het stel over hun liefdesreis en hun relatie.

“Kijk, als je heel veel reizen gewend bent en je leeft op adrenaline, dan is het voor iemand als mij wel een saaie plek”, zegt Jasper over zijn avontuur in de loods van Een Jaar Van Je Leven. En hoewel hij naast de prijzenpot greep, heeft hij uiteindelijk wel zijn liefde Wanda eraan overgehouden, zo leggen ze uit.

Gevoelens

“Niet wetende wat de situatie is, is ze (Wanda, red.) terug bij haar vriend?”, waren de gedachtes van Jasper toen hij de loods verliet. “Hebben wij wat? Ja, je weet het niet want je hebt gewoon nul contact met de buitenwereld”, aldus Jasper. Gelukkig sloeg die vonk toch over en zijn ze inmiddels een gelukkig stel.

“Nou, dat is best een beetje gek gelopen moet ik zeggen”, legt Wanda uit. “Ik kwam er (haar gevoelens voor Jasper, red.) eigenlijk thuis pas achter. Toen ik thuiskwam toen stond mijn wereld op z’n kop. En toen realiseerde ik eigenlijk dat ik Jasper héél erg miste. Ik heb toen meteen de livestream aangezet, continu zitten kijken wat hij aan het doen was. (…) Toen wist ik het wel, we zijn toch wel iets meer dan vriendschap.” Ahw! Inmiddels zitten Jasper en Wanda in Zweden, en strijdt Jasper voor een kwalificatie van het WK ice speedway.

Lees ook: Tot morgenmiddag blijft het glad in het noorden

Bron: Instagram @jasperiwema.800 | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven