Aha: dit is hoe het nu gaat met Ben en Nel van We zijn er Bijna!

bel nel we zijn er bijna

Hoe is het met ‘het stel van het kapotte busje’?

In het vorige seizoen van We zijn er Bijna! ging het allemaal niet volgens plan voor Ben en Nel. Zij strandden namelijk in Zeeuws Vlaanderen met dank aan het inmiddels beroemde (of beruchte) kapotte busje. Nu het nieuwe seizoen van We zijn er Bijna! weer van start is, heeft Veronica Superguide met het kamperende stel gebeld om te vragen hoe het met ze gaat.

Ben, Nel, en het kapotte busje

Nel vertelt enthousiast dat ze na afloop van het programma nog maandenlang werden herkend als ‘het stel van het kapotte busje’. Hoewel hun reis dus niet helemaal volgens plan verliep, hebben de senioren er dus wel schare fans bij.

Dat busje is inmiddels weer helemaal op de been, legt Nel uit. Zo zijn ze net terug uit Frankrijk, waar ze op groepsreis waren. “We hebben gewoon nog ons oude, gerepareerde busje, alleen hebben we daar inmiddels wel een aanhangwagentje achter hangen”, legt Nel uit. En die luxe camper die het stel mocht gebruiken tijdens We zijn er bijna? “Dat was maar tijdelijk, voor de televisie!”, deelt Nel. Maar dat dat maar tijdelijk was, deert niet. “Dat zou ook niets voor ons zijn, zo’n groot ding.”

Niets te klagen

Het stranden in Zeeuws Vlaanderen vond Nel overigens ook totaal niet erg. “Nederland is een prachtig land en we zijn vreselijk verwend door het programma, dus we hebben absoluut niets te klagen.”

Vrienden voor het leven?

Natuurlijk is zo’n grote groepsreis ook de perfecte gelegenheid voor de senioren om vriendschappen voor het leven te sluiten. Maar Nel deelt dat zij geen contact meer hebben met hun medereizigers. “Contact met mensen uit dat seizoen hebben we niet meer. Weet u wat het is, wij zijn niet zo digitaal ingesteld en dan is het moeilijk om contacten te onderhouden”, vertelt ze aan Veronica Superguide.

Wél blijft de kwieke kampeerder enthousiast over het programma. “We gaan beslist kijken naar de nieuwe afleveringen. Dat deden we toch wel, want we hebben het altijd al een leuk programma gevonden.”

Lees ook: Eerste aflevering We zijn er Bijna! trekt ruim miljoen kijkers

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Videostill