Zo gingen de opnames van Suits er voor Meghan aan toe na bekendmaking van relatie met prins Harry


Meghans televisie-vader acteur Wendell Pierce klapt uit de school

Voordat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, verdiende ze haar boterham met acteren. De voormalig actrice vertolkte de rol van Rachel Zane in de hitserie Suits. Toen bekend werd dat Meghan een relatie had met niemand minder dan de Britse prins Harry, veranderde haar leven drastisch. De pers volgde haar continu, maar ook agenten van de Britse veiligheidsdienst volgden haar. Zo waren de agenten ook aanwezig tijdens de opnames van Suits.  

Prins Harry bracht ook een keer een bezoekje aan de set.

Ongeloof

Acteur Wendell Pierce kroop in Suits in de huid van Robert Zane, de vader van Rachel. Niet zo gek dat hij dan ook regelmatig scènes schoot met zijn televisiedochter Meghan. De 55-jarige acteur geloofde in eerste instantie niet dat Meghan een relatie had met prins Harry. Dit veranderde echter toen er geheim agenten van de Britse veiligheidsdienst aanwezig waren op de set tijdens Meghans opnames. 

Ring

Meestal was er één agent op de set, vertelt Wendell in een gesprek met zender KTLA. Tijdens het gesprek haalt hij een leuke anekdote aan. Meghan speelde in de serie de verloofde van advocaat Mike Ross. Daarom pronkte er tijdens de opnames van Suits een prachtige ring om haar vinger. De agenten zorgden er goed voor dat Meghan die ring pas omdeed als ze op de set was. Zodra Meghan klaar was met het draaien van haar scènes, drukten de agenten haar op het hart om die ring meteen af te doen. Dit werd gedaan om te voorkomen dat Meghan in het openbaar met een verlovingsring werd gespot.

Bezoekje

Wendell vertelt dat hij aan Meghan kon zien dat prins Harry haar grote liefde is. “Het was duidelijk dat ze enorm gelukkig was. Ze gloeide. Ik wist gewoon dat ze verliefd was”, deelt hij. Prins Harry vereerde de set van Suits ook een keer met een bezoekje. Wendell vertelt dat hij baalde als een stekker, omdat hij toen niet op de set was. “En dat terwijl ik helemaal klaar was om hem als haar tv-vader te vertellen: ‘Als je haar hart breekt, breek ik je kaak.’ Dat was ik echt van plan!”

Band

Eerder deelde de acteur al dat hij een goede band had met de nieuwbakken hertogin. “Ik weet dat je leven enorm gaat veranderen. Maar wat er ook gebeurt, ik zal altijd je liefhebbende nepvader zijn”, vertelde hij Meghan vlak voordat de actrice bij Suits vertrok.

Lees ook: Glenna is stomverbaasd hoe jong ze eruitziet na metamorfose

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill Suits