ZO zie de oudste dochter van Ludo er tegenwoordig uit… Wauw, wat een schoonheid zeg!

Erik de Vogel, a.k.a Ludo, heeft een kroost om apetrots op te zijn!

In Meerdijk is het een drukte van belang bij Ludo Sanders thuis. Maar ook in het echte leven heeft Erik de Vogel nog een gezin van drie, dochter Solane met Caroline de Bruijn en zoon Vince en dochter Alix met zijn ex-vrouw.

Over Solane en Vince hebben we onlangs al een artikel geschreven, wat een stel knapperds! Maar heb je de oudste dochter Alix de Vogel al eens gezien? Wat een betoverende schoonheid is dat zeg! Wij zien zeker haar vader in haar gezicht terug!

De 26-jarige Alix zit zelf ook zeker niet stil, ze heeft sinds kort haar eigen online platform genaamd Backstage Beauty, op haar website www.alixcamille.com. Het platform staat in het teken van motivatie, positiviteit en het najagen van je dromen en staat vol met interviews, inspirerende video’s, recepten en andere interessante onderwerpen. Daarnaast heeft ze óók nog een eigen Youtube-kanaal waar ze vlogs plaatst over duizend-en-één onderwerpen. Neem daarnaast eens een kijkje op haar Instagram, die ze helemaal volknalt met toffe foto’s van haar drukke leven. Wij zijn fan!

Wát een plaatje!

Wij zien zeker het gezicht van haar vader terug! 

Met haar even knappe zusje Solane!

Foto’s: Instagram | Instagram