Zo zien de beroemde baby’s van Anne Geddes er nu uit!

In de jaren ’90 kon je niet om de babyfoto’s van Anne Geddes heen

Boeken, kalenders en agenda’s; op vrijwel alles met een printje prijkten baby foto’s van de Australische fotograaf Anne Geddes. Baby’s in een bloempot, baby’s met en zonnebloem om hun hoofd. Je kent ze vast wel! Maar die baby’s zijn inmiddels opgegroeid en zó zien ze er nu uit!

De guitige beelden van de baby’s van Anne Geddes werden voor het eerste uitgegeven in de vorm van ansichtkaart, maar de baby’s waren zo populair dat ze ook snel op fotoboeken, jaar- en verjaardagskalenders en gadgets verschenen. Jij hebt ongetwijfeld weleens een beeld van een baby in een gieter voorbij zien komen. We worden er bijna nostalgisch van!

En niet alleen wij worden nostalgisch van de vrolijke babyfoto’s. Net zoals menigeen ook weleens kiekjes van de goede oude dagen bewondert, deed ook Anne Geddes de oude doos open. Ze postte onlangs een reeks van babyfoto’s die ze in de jaren ’90 nam. Maar dat niet alleen: ook de volwassenversie van de baby werd op Instagram geplaatst! We verklappen vast: ze zijn allemaal goed opgedroogd!

 

Anne heeft ontzettend veel baby’s voor haar cameralens gehad in de jaren ’90. Bovenstaande kiekjes zijn slechts een kleine greep uit haar hele collectie. Bekijk nog meer foto’s op de tweede pagina! En ja, ook in dit geval zijn de baby’s goed uitgegroeid tot mooie mannen en vrouwen!


Pagina 1/2