Even loeren: zo zien de kinderen van Chantal Janzen eruit

Wat een knap gezin!

Chantal Janzen schitterde afgelopen week als host van het Eurovisie Songfestival. Inmiddels is ze weer herenigd met het thuisfront. Het samengestelde gezin van Chantal en haar man Marco telt maar liefst vijf kids. Benieuwd hoe die eruitzien? Wij ook! Gelukkig deelt de presentatrice regelmatig leuke kiekjes van haar kinderen. Wij zetten ze op een rijtje. 

Groot gezin

Chantal en haar echtgenoot Marco hebben samen twee kinderen: de twaalfjarige James en Bobby, die onlangs drie kaarsjes mocht uitblazen. Daarnaast heeft Marco ook nog drie kinderen uit een eerdere relatie: Esmée, Isaa en Zion. Dat ze allemaal goed met elkaar overweg kunnen, blijkt wel uit de kiekjes die Chantal en de kids regelmatig op social media delen.

Trotse moeder

Onlangs plaatste Chantal vanwege Moederdag nog een foto van de hele familie bij elkaar. “Zo trots op jullie allemaal. Dankjewel lieve James dat jij me 12 jaar geleden voor het eerst mama maakte, en Bobby dat jij 3 jaar geleden onze kers op de al prachtige taart werd”, schreef de trotse moeder bij de zomerse familiefoto.

‘Moemie’

Ook Esmée, Isaa en Zion hebben een speciaal plekje in haar hart. “Dankjewel lieve Essie, Isaa en Zion dat ik 15 jaar geleden voor jullie een vriendin, maar ook een ‘moemie’ mocht worden op de momenten dat jullie dat nodig hadden en hebben. Wat hebben we dit met z’n allen, ondanks hobbels en heuvels, goed aangepakt, gedaan en volbracht.” Lief!

Bekijk hieronder enkele foto’s van Chantal en haar kids.

 

Lees ook: Chantal Janzen verklapt Eurovisie-geheimpje

Bron: Instagram Chantal Janzen, Grazia | Beeld: Brunopress