Zó ziet de 14-jarige zoon van Dinand Woesthoff en Guusje Nederhorst er nu uit

guusje

De zoon van Dinand en Guusje is alweer 14 jaar oud

Het is alweer 14 jaar geleden dat er een schok door Nederland ging toen het nieuws bekend werd dat geliefd actrice en zangeres Guusje Nederhorst borstkanker had. Het bericht kwam kort na de geboorte van zoon Dean Maddy, die op 29 juni 2003 werd geboren. Samen met haar man Dinand hield ze haar ernstige ziekte enige tijd geheim, pas vlak voor haar dood maakten ze het vreselijke nieuws bekend.

Op 34-jarige leeftijd overleed Guusje in haar woonplaats Den Haag, een paar dagen voor haar 35ste verjaardag.

Dreamer
Daags na de begrafenis bracht Woesthoff de single Dreamer uit, een ode aan zijn vrouw waarvan de opbrengst – 275 duizend euro – geheel ten goede kwam aan KWF Kankerbestrijding. Een ontzettend tragisch verhaal, Dean Maddy heeft zijn moeder eigenlijk nooit echt gekend. In 2009 hertrouwde Dinand met de Britse Lucy Hopkins en kreeg met haar nog 3 kinderen: Jimi, Che en dochtertje Leia Guusje, vernoemd naar zijn overleden vrouw.

Dean Maddy
Dinand en zijn huidige vrouw Lucy hebben de droom van Guusje levend gehouden door ervoor te zorgen dat er na de boekjes van Woezel en Pip ook nog een animatieserie en een film verschenen. Lucy: “We zeggen altijd dat het een familiebedrijf is, begonnen door haar en doorgezet door ons.” De zoon van Dinand en Guusje is inmiddels 14 jaar oud en de trotse broer van zijn twee broertjes en een zusje.

My everything ????? #jimifrankwoesthoff #deanmaddy #leiaguusje #chewoesthoff #trotsemama #proudmummy #brothersister #brothers

Een bericht gedeeld door Lucy Woesthoff (@lucywoesthoff_dromenjager) op


Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram, Videostill GTST