ZO ziet de cast van Flodder er nu uit! Herken jij ze allemaal nog?

Flodder

Dit is hoe de cast van Flodder er nu uit ziet!

Ze werden het ‘uitschot’ van de buurt genoemd maar waren eigenlijk best wel schattig en voornamelijk heel erg gezellig; we hebben het natuurlijk over de familie Flodder. Van Tatjana Šimic? en Nelly Frijda hebben we nog wel het een of het ander gehoord, maar hoe gaat het eigenlijk met de rest van de cast?

Flodder was een Nederlandse komedieserie over de gelijknamige en enigszins asociale familie. De serie liep in eerste instantie drie seizoenen lang tussen 1993 en 1995. In 1998 werden 26 nieuwe afleveringen uitgezonden. Vlak na het opnemen van de laatste aflevering kwam Coen van Vrijberghe de Coningh (Johnnie Flodder) te overlijden toen hij een Flodder-sketch deed op een besloten bedrijfsfeest. De afleveringen na zijn dood werden aan hem opgedragen. Ben je benieuwd hoe het nu met de cast gaat? Lees dan verder!

Wist je trouwens dat het zwembad van de Familie Flodder eigenlijk  hartstikke nep was? Als je erop hebt gelet, wist je het misschien al. In de serie zwom er nooit iemand in het zwembad en dat komt omdat deze slechts tien centimeter diep was! In de eerste film over de familie zie je wel mensen zwemmen, maar toen was het nog een echt bad.

Ma Flodder (Nelly Frijda)

nelly frijda

Kees Flodder (Stefan de Walle)

kees flodder

Dochter Kees Flodder (Tatjana Šimi?)

cees flodder

Toet Flodder (Djune-Ann van Asten )

toett

Henkie Flodder (Rogier van de Weerd)

rogier van de weerd