Zo ziet de 21-jarige zus van Max Verstappen eruit

Wist jij dat Max een hele knappe zus heeft?

Het was afgelopen weekend billenknijpen voor Formule 1-liefhebbers. Max Verstappen sleepte zondag tijdens de Grand Prix van Zandvoort – tot grote vreugde van het publiek – de eerste plek in de wacht. Heel Nederland stond de formule 1-coureur aan te moedigen, waaronder Max’ knappe zus Victoria.

Jongere zusje

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Dat kan ook haast niet anders met twee voormalig autocoureurs als parents. Op jonge leeftijd racete ze al volop in karts en in 2017 won ze zelfs haar eerste 100 mijl race.

Racen

Ook buiten de racebaan hield Victoria zich de laatste jaren bezig met racen. Zo zou ze volgens Autoblog ook bij Red Bull hebben gewerkt, waar ze de sociale media bijhield. Ook zette de beauty haar eigen modemerk Unleash the Lion op, met een knipoog naar haar bekende racebroer. Het lijkt er echter op dat het merk niet meer actief is, want op de website zijn alle producten niet op voorraad.

Moeder

Inmiddels lijkt Victoria zich vooral te focussen op haar carrière als influencer én vooral op haar gezin. De 21-jarige is namelijk al een tijdlang samen met lover Tom Heuts, met wie ze vorig jaar december een zoontje kreeg. De kleine knul kreeg de prachtige naam Luka. “Het beste cadeau dat we ons kunnen wensen. Woorden kunnen mijn liefde voor jou niet beschrijven, Luka”, schreef Victoria destijds op Instagram.

Benieuwd geworden hoe Victoria eruitziet? Kijk mee.

Wat een knapperd!

Lees ook: Vader Max Verstappen onwel geworden na Grand Prix in Zandvoort

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress