Zó ziet de 28-jarige vriend van Bridget Maasland eruit!

Wat een knapperd zeg!

Bridget Maasland heeft niet alleen een goede carrière, ook op relatievlak gaat het haar voor de wind. Sinds drie maanden is Bridget (42) namelijk samen met de 28-jarige Bram Plattel. Beide zijn zó overtuigd van de relatie dat ze voor het eerst samen op de rode loper verschenen. 

De tortelduifjes verschenen gisteren in matchende outfits op de rode loper.

Vakantie
Bridget heeft haar gloednieuwe verkering pasgeleden meegenomen naar partyeiland Ibiza, iets waar haar RTL Boulevard-collega’s op dat moment helemaal niets vanaf wisten. Peter van der Vorst: “Echt, dan zit ze hier wekenlang, zegt ze niks en gaat ze wel op vakantie met hem!” Het is niet de eerste keer dat Bridget een nieuw liefje meeneemt op vakantie; vorig jaar oktober nam ze de veertien jaar jongere Fabio mee naar het buitenland, waar bleek dat de twee toch niet zo’n goede match waren als ze dachten.

Rode loper
Tussen haar en haar nieuwe vriend gaat het toch een stuk beter; nadat het stel samen op vakantie was geweest, verschenen ze gisteren voor het eerst als koppel op de rode loper. Bram, gekleed in een blauw pak en daarmee goed passend bij Bridget en haar blauwe jurkje. Tegen Shownieuws zegt de presentatrice: “Lief hè? Ja, het gaat heel goed. Hij is een man-man. Daar hou ik van.” Wij wensen het stel veel geluk samen en delen hieronder een kiekje van de twee:

Kijk wie ik tegen het lijf aan loop?! @bfplattel #bram #ibiza #strand #zonzeestrand #wateenheerlijklevenhebiktoch

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: videostill