Zó ziet de vrouw van kok en presentator Rob Geus eruit

rob geus

Rob en Suzanne zijn al een tijdje getrouwd

Acht oud-kandidaten krijgen dit seizoen een tweede kans in Expeditie Robinson. Rob Geus is één van de lucky ones die nogmaals het avontuur aan mocht gaan. De tv-kok zorgt voor behoorlijk wat spannende momenten in het programma. Maar wie is er eigenlijk thuis achtergebleven bij Rob?

Suzanne

Rob is al een tijdje samen met de Limburgse Suzanne Ozek. De twee gaven elkaar in 2015 het jawoord en kregen twee jaar later zoontje Levi. Suzanne komt uit het Limburgse Heerlen. Ze studeerde op het Lambertus College en werkt tegenwoordig als verpleegkundige. In 2017 werd zoontje Levi geboren, maar die bevalling verliep niet geheel zonder slag of stoot. “Ze heeft 16 uur weeën gehad. Zoveel pijn en ellende. Het werd op een gegeven moment zelfs kritiek omdat de baby gedraaid lag. We waren zelfs de hartslag kwijt”, aldus Rob destijds in een vlog.

Ex-vrouw

Naast zoontje Levi heeft Rob ook nog een dochter uit een eerder huwelijk, Esmee. De kok was zeven jaar getrouwd met Miranda, met wie hij uiteindelijk uit elkaar ging. Aan NPO Radio 1 vertelde hij over die breuk: “Als je ziet hoe gelukkig mijn dochter en ik nu zijn en ook mijn ex-vrouw was al snel weer gelukkig met een nieuwe buurman, dan is alles op zijn pootjes terechtgekomen.”

Benieuwd naar Suzanne, de vrouw van Rob? Kijk mee.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)

Lees ook: Angela de Jong bedankte voor deelname Expeditie Robinson

Bron: Story | Beeld: Instagram, BrunoPress

Array