De appel valt niet ver van de boom: ZO ziet de moeder van Carice en Jelka van Houten eruit

Wat is hun moeder een schoonheid!

Het lijkt wel actrices en zussen Carice en Jelka van Houten de genenlotto hebben gewonnen. De twee zien er altijd uit om door een ringetje te halen en we weten nu ook van wie ze hun goede looks hebben!

Beide dames blijken heel wat weg te hebben van hun moeder, Margje Strasse (66). Op haar Instagram-account deelde Carice een foto van vroeger. Hierop kun je zien dat actrice absoluut op haar moeder lijkt. Wat een prachtige vrouw!

Onlangs deed zus Jelka een emotioneel boekje open over de jeugd van de zussen van Houten. Ze hebben beiden geen goede herinneringen aan hun stiefvader. Over hun stiefvader vertelt Jelka: “Hij kwam bij ons toen ik nog een peuter was en vervolgens is hij veertien jaar in mijn leven geweest. Hij keurde mij af. Vanaf dat ik me kan herinneren. Je doet er niet toe, je bent niet goed, je kunt het niet. Afgekeurd, punt.” Ook kon hij behoorlijk agressief zijn: “Als ik iets fout had gedaan, moest ik onder de koude douche. Hij kon hard schreeuwen of borden naar je hoofd gooien die je dan moest zien te ontwijken.” Knap om te zien hoe deze twee meiden, ondanks een pittige jeugd, zo succesvol zijn geworden!

Mama ??

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Bron: Libelle. Beeld: videostill Nederlands Filmfestival