Zien: zo ziet de partner van radio-dj Wietze de Jager eruit

Deze vrouw staat al jaren aan zijn zijde

We kennen Wietze de Jager allemaal als radio-dj bij Radio 538, maar inmiddels is hij ook bekend van zijn deelname aan Expeditie Robinson. Naast zijn drukke schema heeft hij gelukkig een stabiele thuisbasis. Wietze is namelijk al jarenlang gelukkig met zijn partner Lieke. 

Gelukkig stel

Wietze en zijn vrouw Lieke Veld vormen al jarenlang een gelukkig stel. Voor sommigen zal zijn partner ook niet helemaal onbekend voorkomen. Lieke was namelijk een lange tijd radiopresentatrice bij Qmusic. Een paar jaar geleden besloot ze echter om voor zichzelf te beginnen. In 2015 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje en gaven ze elkaar het ja-woord. Samen hebben ze drie prachtige kinderen: Juul Bettie, Harm-Adam en Kees Valentijn.

Paste niet in het plaatje

“Trouwen en kinderen pasten helemaal niet in het plaatje dat ik in mijn hoofd had”, vertelde Lieke eerder in een openhartig interview met Flair. “Ik had grote plannen en was vooral bezig met carrière maken. (…) En toen kwam ik Wietze tegen en werd het ineens allemaal anders, haha. Mijn aandacht verschoof van altijd werken naar samen een fijne plek creëren, een huis kopen, leuke dingen doen, trouwen. Niet dat mijn carrière niet belangrijk meer was, maar ik ontdekte dat je die prima kunt combineren met een ander, huiselijker leven.”

Kiekjes samen

Het stel trakteert hun Instagram-volgers regelmatig op een kiekje samen. Hierop is duidelijk te zien dat ze dol op elkaar zijn. De liefde spat ervan af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke de Jager-Veld (@veldlieke)

6 jaar getrouwd

Onlangs waren Wietze en Lieke zes jaar getrouwd – en dat is natuurlijk reden voor een (tuin)feestje. Ter ere van deze bijzondere dag deelt Lieke een prachtige foto van haar hele gezin, waarop Wietze en zijn zoons matchende overhemden dragen. Te lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke de Jager-Veld (@veldlieke)

Lees ook: ‘Het Geluid’ van Qmusic is geraden: Carolien wint 52.800 euro

Bron: Vriendin, Instagram | Beeld: Brunopress