Zo ziet de tweeling van Céline Dion er nu uit

De jongetjes zijn alweer 7 jaar oud

De ene celebrity slingert om de haverklap een kiekje van haar kroost op Instagram en de andere superster is er wat terughoudender in. De Canadese zangeres Céline Dion valt absoluut in de laatste categorie, maar ze maakte onlangs een uitzondering en deelde een foto van haar tweeling met de wereld.

Célines zoons Nelson en Eddy vierden onlangs hun verjaardag.

Verjaardag
23 oktober mochten de twee jongste kinderen van Céline iedere 7 kaarsjes uitblazen. Voor de zangeres was dit ook de gelegenheid om even een leuke foto van de tweeling te delen. “Ik kan niet geloven dat jullie al zeven jaar zijn. Wat vliegt de tijd. Gefeliciteerd lieverds. Ik ben zo trots op al mijn jongens! Kusjes, mama”, schreef de popster bij de foto.

Kinderen
Naast Nelson en Eddy heeft Céline nog een zoon: de 16-jarige René-Charles. Haar man René Angélil overleed begin 2016 op 73-jarige leeftijd na de strijd tegen keelkanker. Het was daarom ook even stil rondom de 49-jarige, maar ze treedt momenteel weer op. René was degene die Céline ontdekte, om die reden staat de zangeres weer op de planken. “Mijn man zag mijn carrière als zijn meesterwerk. Dus hier moet ik mee door.” 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram