Wauw: zo ziet de knappe vriendin van Jan Kooijman eruit

Jan houdt zijn gezin graag buiten de spotlights

Jan Kooijman staat al jarenlang in de schijnwerpers. Het multitalent acteert, presenteert, danst en is een voormalig soapie. Hoewel we al vele kanten van hem hebben gezien, houdt hij zijn privéleven graag buiten de spotlights. Nieuwsgierig als wij zijn, zochten we toch een paar kiekjes van zijn knappe vriendin op. Want de twee verschijnen af en toe wél samen op een rode loper. 

Twintig jaar samen

Jan en Henna zijn al zo’n twintig jaar samen. De twee leerden elkaar kennen bij het Scapino Ballet, nog voordat Jans showbizz-carrière een enorme vlucht nam. In 2011 verwelkomde het stel hun eerste dochter, Logan. In 2014 volgde nog een meisje, dat de naam Ava kreeg.

Privacy

Waar sommige BN’ers hun privéleven graag met hun volgers delen, zet Jan eigenlijk nooit een kiekje van zijn gezin online. Privacy first! Al in 2010 liet hij weten dat hij zijn vriendin in bescherming nam en voortaan niet meer over haar zou spreken in de media. “Als ik iets roep in de media, wordt mijn vriendin daarop aangesproken”, liet de acteur destijds weten aan Grazia.

Rode lopers

Waar we wel af en toe een glimp opvangen van Jans grote liefde, is op de rode loper. Bij premières is Henna regelmatig aan de zijde van haar partner te vinden. Een knap stel is het zeker!

Jan en Henna bij de première van Wonder Park, 2019, met dochter. Beeld: Brunopress.

Jan en Henna bij de première van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, 2020. Beeld: Brunopress.

Lees ook: Dit is de vriendin van ‘Help, mijn man is Klusser’-presentator John Williams

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress