Zoë uit Een Jaar Van Je Leven blikt terug op haar deelname

Zoë Een Jaar Van Je Leven

Zo gaat het nu met oud-kandidaat Zoë

Het populaire programma Een Jaar Van Je Leven is inmiddels al een tijdje afgelopen. Een van de kandidaten uit het eerste seizoen was Zoë, ze was dé smaakmaker van de groep. Helaas heeft ze het programma eerder verlaten en daarom nam LoveReality contact met haar op. Want hoe gaat het nu eigenlijk met de oud-kandidaat?

Hoe gaat het nu met haar?

Momenteel gaat het erg goed met Zoë. “Ik heb weer lekker mijn leven opgepakt. Vanaf 23 oktober ga ik weer lekker aan de slag als receptiemedewerker”, vertelt ze glunderend. “En verder geniet ik heerlijk van mijn familie en vrienden.” Die heeft ze natuurlijk maandenlang moeten missen.

Ondanks het gemis zou Zoë zeker nog een keer mee willen doen aan het programma. “Ja, ik zou zeker nog een keer meedoen! Heel eerlijk, ik mis het soms wel”, vertelt ze. Ook zou de Een Jaar Van Je Leven-ster wel mee willen doen aan een ander realityprogramma. “Ik zou heel graag mee willen doen aan bijvoorbeeld Echte Meisjes in de Jungle.”

‘Persoon die dicht bij me stond deed zich anders voor’

Het avontuur van Een Jaar Van Je Leven was niet niks voor Zoë, en daarom liep ze ook tegen bepaalde dingen aan tijdens haar deelname. Op de vraag ‘wie in de loods een ander persoon was dan daarbuiten’ reageert ze: “De persoon die ik toch wel anders vindt hierbuiten dan in de loods, is helaas wel de persoon die dicht bij me stond.” Trouwe kijkers kunnen wel gissen over wie dit zal gaan. Na het terugblikken op haar deelname aan het programma vertelt Zoë dat ze heeft geleerd dat ze meer kan dan wat ze af en toe zelf denkt en hoe ze soms overkomt.

En of ze inmiddels al gelukkig is in de liefde? “Nee, ik ben nog steeds hartstikke single. Ik heb geen haast, alles komt op z’n tijd.”

Een Jaar Van Je Leven

Na elf maanden was er helaas een einde gekomen aan het Een Jaar Van Je Leven-avontuur voor Zoë. Na een knallende ruzie met Babette – waardoor de bom barstte voor haar – besloot ze de loods te verlaten. Ze hoefde niet lang te twijfelen: ze wilde naar huis. Op haar Instagram Stories reageerde ze destijds op haar vertrek uit het programma. “Zoals jullie in de aflevering van vandaag van Een Jaar Van Je Leven hebben gezien, heb ik na 11 maanden in de loods gewoond te hebben, de loods verlaten… Ik was niet meer gelukkig en zat niet meer op mijn plek.”

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Marian van B&B Vol Liefde

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven