Zoë vertrekt definitief uit Een Jaar Van Je Leven

zoe

Ze heeft haar koffers gepakt

Na bijna 11 maanden in de loods van Een Jaar Van Je Leven te hebben gezeten, heeft Zoë dinsdagochtend haar koffers gepakt. Ze voelde zich de afgelopen dagen een emotioneel wrak. Na een onrustige periode heeft ze definitief het programma verlaten.

Heftige ruzie

Na een heftige ruzie met haar beste Een Jaar Van Je Leven-vriendin Babette, heeft Zoë maandag haar 24 uur bedenktijd aangevraagd. Ze vertelde in een gesprek met Sasha dat ze naar huis wil en daar niet over twijfelt. Voor haar was het een onrustige periode, de afgelopen tijd. Volgens de kijkers vroeg ze veel aandacht en kickte ze daar op. Zoë vormde een bondje met Babette en de twee werden beste vriendinnen. Ze waren vooral druk bezig met praten over de andere deelnemers. Veel kijkers vinden het dan ook niet erg dat Zoë de loods heeft verlaten.

Opgelucht

Maar er blijken meer deelnemers te zijn die het fijn vinden dat Zoë vertrokken is. Babette, die nog een flinke ruzie had met Zoë, heeft geholpen met het inpakken van de koffers. Maar ook Wendy hielp ijverig mee. Dat is opvallend, want de laatste tijd werd Wendy veel geïntimideerd door Zoë en Babette. Toch bleef Wendy zich in deze periode behulpzaam en sportief gedragen. Daarom zal zij ook opgelucht adem halen nu Zoë weg is. Voor Zoë zelf zal het ook goed zijn om Een Jaar Van Je Leven te hebben verlaten, voor haar is er nu tijd om rustig bij te komen.

Lees ook: Deze deelnemer vertrekt uit Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven