Zoek de verschillen: heeft Hillary Clinton écht een dubbelganger ingezet? Wat denk jij?

Is Hillary de boel aan het bedriegen of niet?

Hillary Clinton werd zondag onwel bij de herdenking van 9/11 in New York. Duizelig en trillend als een rietje werd Clinton een busje in gehesen en werd ze meegenomen. Wonder boven wonder was Hillary er binnen no-time weer bovenop.

De dochter van Hillary, Chelsea, maakte vrijdag al bekend dat haar moeder een longontsteking heeft. Niks raars aan natuurlijk, maar wel raar vonden complotdenkers het dat ze een paar dagen na het incident zo fit als een hoentje uit het appartement van haar dochter komt lopen terwijl ze zegt: “Ik voel me top!!” Vele mensen geloven hier helemaal niks van en zijn ervan overtuigd dat Hillary een ‘body double’ heeft ingehuurd zodat iedereen zou denken dat ze weer helemaal gezond is.

Volgens critici zou Clinton in het appartement van haar dochter omgewisseld zijn met een lookalike, en wel met actrice Teresa Barnwell, die een Clinton-imitator is. Volgens deze critici zijn er een hoop dingen aan Hilary die uit het appartement komt lopen die niet kloppen.

 

Zo vindt iedereen het heel apart dat, op het moment dat zij uit het huis van haar dochter kwam, er geen security aanwezig was. Ook leek Hillary opeens een stúk slanker dan ze voorheen was. Anderen wijzen nog op de lengte van de vingers die niet kloppen de oorlellen die anders zijn. Velen vinden het ook vreemd dat ze, vlak nadat ze appartement uitkomt, een meisje knuffelt. Dit terwijl ze ziek zou zijn..

Wat denken jullie, was het een dubbelganger of was het wel Hillary Clinton zelf?

Beeld: Hilary Clinton door Gage Skidmore onder de licentie CC BY 2.0