Zondag met Lubach trekt voor het eerst meer dan 2 miljoen kijkers

Arjen Lubach verbreekt zijn eigen kijkcijferrecord

Een bijzonder moment voor presentator Arjen Lubach. Hij weet namelijk zijn eigen kijkcijferrecord met maar liefst 2 miljoen kijkers te verbreken, zo blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Hiermee behaalde Zondag met Lubach de derde plek met best bekeken programma’s afgelopen zondag.

Kijkcijfers Zondag met Lubach

Zondag met Lubach eindigde net onder het populaire programma Boer Zoekt Vrouw (3,4 miljoen kijkers) en het NOS Journaal van 20:00 uur (2,9 miljoen kijkers). Een maand geleden behaalde het satirische programma van Arjen Lubach 1,9 miljoen kijkers. Voor zijn aflevering zond NPO 3 gisteren de eerste aflevering van het laatste seizoen van de serie Homeland uit. Deze aflevering trok echter een stuk minder belangstellenden, namelijk maar 271.000 kijkers.

Conflict met Zuid-Europa

In de nieuwe aflevering van Zondag met Lubach bekritiseerde de presentator onder andere de woede van Zuid-Europeanen die Nederland zich op de hals gehaald lijkt te hebben. Zo wil minister van Financiën, Wopke Hoekstra, Zuid-Europa niet de financiële hulp geven waar om gevraagd wordt. Met name Italië is woedend op Nederland. Toch weet Arjen Lubach het op zijn eigen wijze manier in perspectief te zetten.

Bekijk hieronder het fragment terug:

Lees ook: Bingen maar: het nieuwste seizoen van La Casa de Papel staat online

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill