Zien: zoon Jeroen van der Boom treedt in voetsporen vader

De appel valt niet van de(r) boom

De 13-jarige zoon van Jeroen van der Boom, Luuk, heeft overduidelijk de muzikale genen van zijn vader geërfd. Luuk heeft zijn eerste singel uitgebracht, met bijbehorende videoclip, en wil maar al te graag zijn vader achterna. En het lijkt erop dat dat aardig begint te lukken! 

Mini Jeroen

Luuk van der Boom, de jongste zoon van Jeroen van der Boom, werkt hard aan zijn eigen zangcarrière. De 13-jarige treedt maar al te graag in de voetsporen van zijn bekende vader. Nu heeft hij zelfs zijn eigen singel uitgebracht: Dans en Lach. Toch is Luuk niet helemaal hetzelfde als zijn vader, hij danst er liever op los dan dat hij achter de piano zit. Lekker eigen dus!

Uniek cadeau

De blonde mini-versie van Jeroen vroeg voor zijn 13e verjaardag een uniek cadeau: eigen singel mét bijbehorende videoclip. En natuurlijk gaven zijn ouders dat met veel plezier! Aan Shownieuws vertelt Luuk vol trots over zijn eerste singel: “Het gaat over wanneer je chagrijnig bent, dat je gewoon moet opstaan, dansen, zingen en plezier maken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yesss hij is uit!? Vrijdag om 17:00 komt ook de videoclip online op YouTube! Ga jij hem luisteren? #dansenlach #happyrelease #spotify

Een bericht gedeeld door ???? ??? ??? ???? (@luukvanderboomofficial) op

Geboren entertainer

Jeroen zelf ziet een geboren entertainer in zijn zoon: “Hij wil al zo lang performen en op de bühne staan.” Met het zingen kan de zanger zijn zoon natuurlijk goed op weg helpen, maar het dansen is een ander verhaal. Daarop hoopt Jeroen dan ook dat zijn zoon de beste opleiding kan krijgen. “Hij weet precies wat hij wil”, aldus een trotse papa. “Bloedirritant af en toe”, voegt hij er lachend aan toe.

Liever voetballen?

Met een vader als bekende zanger een moeder als artiestenmanager, lijkt het niet mis te kunnen gaan voor Luuk. Dit is dan ook niet het eerste wat de 13-jarige doet. Eerder zat hij bij Kinderen voor Kinderen, deed hij met Moves mee aan het Junior Songfestival en stond hij met Jeroen in een bomvolle ArenA tijdens een concert van de Toppers. Zijn ouders proberen hun zoon echter wel te waarschuwen, maar laten hem ook vrij in wat hij wil: “Als hij morgen wil voetballen, dan gaat hij voetballen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Volgende week komt mijn eerste single uit – “Dans en Lach” kan jij ook niet wachten? Pre-Save door de klikken op de link in mijn bio! #10september #dansenlach

Een bericht gedeeld door ???? ??? ??? ???? (@luukvanderboomofficial) op

Lees ook: André Hazes deelt emotioneel bericht over zijn zoontje

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR Agency Daniel Kroll Fotografie