Even loeren: zo ziet de zoon van Waylon eruit

Waylon heeft al een puberzoon en zo ziet-ie eruit

Afgelopen maandag kondigde Bibi Breijman aan dat ze zwanger is van haar vriend Waylon. Het stel kan hun geluk niet op met het babynieuws, maar dit is niet de eerste keer dat Waylon vader wordt. Hij heeft namelijk al een zoon uit een eerdere relatie: Dylan.

Wat lijkt hij op zijn vader.

Contact

Het feit dat Waylon een zoon heeft is niet erg bekend. Logisch, want de twee hadden lange tijd niet tot nauwelijks contact. Door Waylons drugsverslaving mocht hij zijn zoon een tijd lang niet zien, waardoor hun contact nu stroef verloopt. De zanger, wiens echte naam Willem Bijkerk is, heeft heel veel spijt van deze periode. Hij geeft toe dat hij erg egoïstisch was en dat hij het logisch vindt dat hij zijn kind niet mocht zien toen hij verslaafd was. “Ik was gewoon een junk. Niemand geeft zijn kind aan een junk. Ik was een monster. De liefde van een kind is onvoorwaardelijk. Hij heeft mij vergeven”, vertelt de zanger aan Story.

Zoon

Waylon trouwde jong met zijn ex-vrouw, die een paar jaar ouder was. Ze kregen al snel een kind, maar voor de jonge Bijkerk ging het allemaal veel te snel. Daarom verliet hij zijn vrouw om zijn dromen na te jagen. Nu geeft hij toe dat hij te jong was en dat het ‘domheid’ was. Gelukkig heeft Waylon nu wel contact met zijn zoon Dylan. De kiekjes zijn al verouderd, want inmiddels is Dylan bijna 16 jaar oud. Of hij blij is met de komst van zijn halfbroertje of -zusje, weten we niet.

Happy birthday big boy! #dylan #14 ??

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Lees ook: Waylon krijgt keihard oordeel na eerste repetitie voor Eurovisie Songfestival

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill RTL Late Night