Zo zien de zoons van Dr. Phil eruit

Vind je dat ze op hun vader lijken?

Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil, is dagelijks op televisie te zien in de gelijknamige tv show Dr. Phil. Tevens is zijn vrouw, Robin McGraw, ook regelmatig in de show te zien. Wist je dat de twee al 42 jaar zijn getrouwd en twee zoons hebben?

Zijn zoons werken beide in de entertainmentindustrie

Huwelijk

Phil McGraw gaf voor het eerste het jawoord aan Debbie Higgins McCall in 1970. De twee scheidden echter van elkaar in 1973. Tijdens het proces van de scheiding, begon Phil te daten met Robin Jo Jameson. De twee stapten in 1976 in het huwelijksbootje en kregen een paar jaar later in 1979 hun eerste zoon, Jay Philip McGraw. In 1986 werd hun tweede zoon Jordan geboren. Beiden werken ze in de entertainmentwereld.

Jay McGraw

Carrière
Jay is net als zijn vader werkzaam in de tv-industrie. In tegenstelling tot zijn vader werkt hij voornamelijk achter de schermen als tv-regisseur. Tevens is de 39-jarige schrijver van meerdere zelfhulpboeken waaronder de boeken Daily Life Strategies for Teens en Jay McGraw’s Life Strategies for Dealing With Bullies.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Father’s Day dad! You set the bar really high! You are the best at a lot of things but dadding is at the top of the list. Love you! #fathersday

Een bericht gedeeld door Jay McGraw (@jaypmcgraw) op

Privéleven
Jay McCraw is getrouwd met voormalig Playboy-model Erica Dahm. Hij ontmoette haar toen ze samen met haar twee zussen te gast was bij de reality show Renovate My Family, die Jay presenteerde. Erica liet weten dat het liefde op het eerste gezicht was. In 2006 vroeg Jay de blondine ten huwelijk en in hetzelfde jaar stapten de twee in het huwelijksbootje. In maart 2010 kregen ze hun eerste kindje, dochter Ava Elizabeth. In september 2011 kwam hun tweede kindje, zoon London Philip, ter wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We went down to London Town! #familyvacay #london #LondoninLondon

Een bericht gedeeld door Jay McGraw (@jaypmcgraw) op

Bekijk op de volgende pagina hoe de jongste zoon van Dr. Phil eruitziet.

Pagina 1/2