Zoontje Chantal Janzen kiest eigen outfit uit: ‘Bob heeft compleet z’n eigen stylo’

chantal janzen

De kleine Bobby heeft een kleurrijke outfit uit de kast getrokken

Dat het zoontje van Chantal Janzen een goed gevoel voor smaak heeft, blijkt wel uit de nieuwste foto die de presentatrice op Instagram deelt. De kleine Bobby heeft een fantastische outfit uit de kast getrokken – en wij zijn fan. 

‘Z’n eigen stylo’

“Snowboots + bomberjack + Ninjago polyester pak + NY Yankees pet + per se dat ene Lego-poppetje mee, waar we te lang naar moesten zoeken ondanks haast = Bobby”, schrijft Chantal Janzen bij een ontzettend schattige foto van Bobby in een kleurrijke outfit. Het zoontje van Chantal poseert trots in een knalgroene broek, felblauw bomberjack en een knalrode pet. Oja, en de snowboots niet te vergeten. “Bob heeft compleet z’n eigen stylo”, gaat Chantal verder.

Veel reacties

De kleurrijke outfit van Bobby krijgt al na een aantal minuten lovende reacties. Veel volgers vinden het geweldig dat de zoon van Chantal nu al een eigen smaak heeft ontwikkeld. “Stoere bink”, “Fashion icon” en “Hij heeft zoveel drip, niet normaal. Kan zo frontrow tijdens Paris Fashion Week.” Ook vinden volgers het geweldig van Chantal dat ze Bobby laat dragen wat hij wil. “Zo mooi dat je hem lekker laat dragen wat hij zelf wil”, klinkt het dan ook.

Lees ook: Hilarisch: Chantal Janzen maakt opmerking over de ‘paling’ van Jan Smit

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: Brunopress