Zoontje Jim Bakkum verrast ouders met hilarische ‘tekening’ in schoen

Jim Bakkum

‘Vind ik dus heel grappig’, geeft Jim toe.

Sinds zaterdag is Sinterklaas weer in het land, en dat betekent dat alle kindertjes hun schoen weer mogen zetten. Zo ook de kinderen van Jim Bakkum en Bettina Holwerda. En daar hoort natuurlijk een wortel voor het paard en een tekening voor de Sint bij. Al vonden ze bij hun oudste zoon wel een heel bijzondere ’tekening’ in de schoen. 

Schoentjes gezet

Sinterklaas is een hele spannende tijd voor kinderen. Voor de oudste zoon van Jim en Bettina, Lux, is het tegenwoordig echter een stuk minder spannend. Hij weet sinds kort namelijk precies hoe het zit. Samen met zijn zusjes Posy en Molly mocht Lux dit weekend echter wel gewoon zijn schoen zetten. En dat zorgt voor hilarische momenten, zo deelt de zanger en acteur op Instagram. “Lux weet ‘het’ sinds kort… Gisteravond schoentjes gezet. Vinden we dit in zijn schoen”, schrijft Jim bij een foto van de tekening van zijn zoontje.

Tekening

Het is duidelijk dat Lux zich niet meer uitslooft met een mooie tekening voor Sinterklaas. De jonge Bakkum-telg heeft duidelijk al veel humor. Hij heeft namelijk geen tekening in zijn schoen gestopt, maar een vel papier met daarop de tekst ‘hoi papa en mama’. “Vind ik dus heel grappig”, geeft Jim toe.

Jim Bakkum

(Beeld: Instagram Stories @jimbakkum)

Herkenbaar

Bettina kan ook wel lachen om de actie van haar zoon, net als veel andere volgers van Jim. “Lux is da bomb”, reageert ze dan ook op Instagram. Andere ouders herkennen dit soort situaties ook maar al te goed: “Onze dochter weet ‘het’ sinds vorig jaar. Ze stopte toen een reep chocolade in haar schoen en zei: ‘Dit vind jij vast lekkerder dan een wortel, hè mam!?'” Hilarisch!

Lees ook: Jim Bakkum over Bettina Holwerda: ‘Ze is mijn soulmate

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Brunopress