Wat zou deze foto van Gerard Joling te betekenen hebben? Is het dan toch weer goed?

‘Gister kreeg ik een kus’

Zoals gewoonlijke lagen Gerard Joling en Gordon vorige week weer flink in de clinch door het optreden van Gerard Joling bij Jinek de week ervoor. Het relletje lijkt nu echter weer overgewaaid en bijgelegd te zijn..

Na regen komt zonneschijn?

Jinek-optreden
Omdat Joling die bewuste vrijdag wel in Jinek verscheen en daar RTL promootte, mocht hij maandagavond niet aanschuiven bij Humberto Tan. Gordon nam daarentegen wél plaats aan tafel; iets wat Joling op zijn beurt weer niet zo leuk vond. Zodra Gerard van de redactie van RTL Late Night te horen kreeg dat hij niet welkom was, wilde hij direct met partner Gordon overleggen. Deze gaf echter niet thuis: “Hij belde niet terug en reageerde ook niet op smsjes. Bleek hij ‘s avonds wel ineens in zijn eentje bij Humberto Tan aan tafel te zitten!”

Trouwen?
Kortom: er zou door dit akkefietje een zoveelste ruzie zijn ontstaan tussen de twee collega’s. Gerard zou zelfs zijn beslissing om te fungeren als jurylid in het nieuwe programma van Gordon heroverwegen. Toch lijkt het tij tussen de twee weer gekeerd, want Gerard Joling heeft een wel hele gezellige foto van de twee op zijn Instagrampagina geplaatst met als bijschrift: “Gister kreeg ik een kus van mijn lieve valse stiefzuster. Als ik maar niet de uiteindelijke trouwkandidaat word.” Wij zijn blij dat de twee het hebben bijgelegd, wel zo gezellig!

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Show | Beeld: archief