Wat?! Zóveel verdient Mariah Carey jaarlijks aan ‘All I Want For Christmas’

mariah

Je verwacht nooit hoeveel ze er nog voor krijgt

Is het wel echt december als je de tophit van Mariah Carey nog niet voorbij hebt horen komen? Wanneer de intro van het nummer start hoor je al meteen welk nummer het is en wanneer je het refrein hoort kun je niet anders dan luid meezingen met een kerstmuts op je hoofd. We hebben het natuurlijk over het legendarische nummer ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey

Het nummer is al 26 jaar – ja echt – oud maar nog steeds immens populair. Wat zou de zangeres ieder jaar met kerst nog verdienen aan het nummer?

Royalty’s
Nou, dat is een stuk meer dan dat je zou denken. Volgens de Daily Mail verdient de zangeres elk jaar maar liefst 445.000 euro met het nummer, puur omdat het zoveel op de radio, Spotify en Youtube wordt gedraaid. Dat is nog niet alles. Mariah geeft ook nog een paar keer per jaar speciale kerstoptredens waar ze zo’n 300.000 euro per show mee binnenharkt. Al met al levert die kerstperiode Mariah dus elk jaar flink wat geld op!

Tommy Mottola
Wist je trouwens dat de Amerikaanse diva aanvankelijk helemaal geen kerstnummer op wilde nemen? Haar toenmalige echtgenoot en manager Tommy Mottola drong aan en ze ging overstag, een beslissing waar ze nu vast geen spijt van heeft. Tommy Mottola speelt ook nog een stiekem rolletje in de clip: hij is vermomd als de kerstman! Omdat ook wij geen genoeg kunnen krijgen van All I Want For Christmas hebben we voor het gemak de videoclip nog een keertje toegevoegd. Make my wish come trueeeee…… All I want for Christmas is you!

Lees ook: Met deze tips is jouw kerstboom ook met kerst nog prachtig!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld videostill All I Want For Christmas