Zus van Gordon wil haar broer aanklagen: ‘Hij zet mijn ouders neer als een stuk vuil’

zus

“Wie is hij om dat op te schrijven in dat boek?”

Gordon heeft volgens zijn zus Lydia leugens verspreid over zijn ouders en over andere familieleden. Zij is absoluut niet blij met het boek van haar broer en wil hem nu aanklagen. Aan Shownieuws vertelt ze haar verhaal. 
“Zeventig procent van het boek is gelogen.”

Misbruik

Gisteravond deed Gordon Hilversum op zijn grondvesten schudden toen hij zijn autobiografie uitbracht. In deze biografie doet hij niet alleen een boekje open over mening Bekend Nederlander; ook zijn familie komt er niet ongeschonden vanaf. Zo vertelt hij dat hij als kind is misbruikt en dat hij het vermoeden heeft dat zijn broers en zussen hetzelfde is overkomen. Zus Lydia is hier hartstikke boos over: “Wie is hij om dat neer te zetten in dat boek, zonder te vragen of het ons wel is overkomen?”

Geëmotioneerd

Volgens Lydia klopt er niet zoveel van het verhaal: “Het is niet waar. Je kunt niet zomaar iets neerzetten en verzinnen. Dat hele ‘denken’ over de familie, wat hij schrijft, is voor zeventig procent gelogen. En dat doet zeer. Hij zet mijn ouders neer als een stuk vuil. Je kunt toch niet zo met je familie omgaan?” De hele heisa rondom het boek raakt Lydia, die merkbaar geëmotioneerd is. Ook vertelt ze dat ze jarenlang een goede band met hem heeft gehad: “Twintig jaar lang heb ik achter hem gestaan. Waar het mis ging weet ik niet.”

‘Gordon is narcistisch’

In ieder geval heeft de zus van Gordon voor nu haar buik vol van haar broer: “Ik ben er even klaar mee. Ik wil dat de waarheid verteld wordt en niet een boek vol met leugens. Ik denk dat het mis is gegaan toen hij drugs ging gebruiken. Het is niet meer het broertje wat ik vroeger had. Hij heeft narcistische trekjes.” Lydia heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen om haar zaak voor de rechter te krijgen. Ze wil dat het boek uit de schappen verdwijnt.

Lees ook: John Ewbank woedend om ‘leugens’ Gordon: “Het zijn onsmakelijke onwaarheden”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill