Zo ziet de zus van Jan en Monique Smit eruit

zus jan en monique smit

De appel valt niet ver van de boom

Jan en Monique Smit zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld. De twee zijn regelmatig op de buis te zien en hebben beiden een succesvolle muziekcarrière. Jan en Monique staan regelmatig in de spotlight, maar hun zus Jenny is wat meer op de achtergrond.

Jenny is net als haar broer een zus een bezige bij.

Jenny Smit

In 2005 verscheen de realitysoap Gewoon Jan Smit op de buis en kon iedereen kennismaken met de hele familie van Jan Smit. Door de serie werd ook zus Jenny opeens bekend bij het grote publiek. Het is inmiddels jaren geleden dat de soap op de beeldbuis verscheen en Jenny verdween daarmee naar de achtergrond. Jenny wordt al snel gezien als ‘de zus van’, maar volgens haar social media kanaal is ze veel meer dan dat. Zo staat er op haar account dat ze werkzaam is als producer en toneelspeler.

Band

Jenny en Monique zijn erg hecht. Naast zussen zijn ze echt vriendinnen. Jenny is vijf jaar ouder dan Monique. Toen de twee opgroeiden, was het leeftijdsverschil te groot voor de zussen om dikke vriendinnen te worden. Nu is dat wel anders en zijn de twee erg hecht. “Mijn zus Jenny zie ik elke dag”, vertelde Monique vorig jaar aan Story. Jenny heeft twee kinderen. Zoontje Jur kwam in 2010 ter wereld en haar zoontje Jan werd in 2013 geboren. Hij is vernoemd naar zijn oom.

Bekijk hieronder hoe Jenny er nu uitziet. Vind je dat ze op haar broer en zus lijkt?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Herenigd #leenenik #ikenleen #vval #bestezangervannl #wokon #leetowers.

Een bericht gedeeld door Jenny Smit (@jennysmit83) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Reünie #bestezangers #leetowers #thelegend #trijntjeoosterhuis #thevoice #tanteroosje

Een bericht gedeeld door Jenny Smit (@jennysmit83) op

Lees ook: Monique Smit ziet Jan bijna nooit: ‘Lange tijd negeerde hij mij gewoon’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story, Libelle, BN de Stem | Beeld: videostill