Zwangere Kim Kötter deelt prachtig filmpje van ‘draakje’ in haar buik 

kim kotter

‘Wat mooi om te zien’, reageert een volger

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachten binnenkort hun derde kindje. Kim neemt haar volgers op Instagram mee in alles rondom de zwangerschap. Nu de voormalig Miss Nederland 27 weken zwanger is, deelt ze weer een bijzonder filmpje. En dat vinden haar volgers ook heel bijzonder om te zien! 

Drakenmoeder 

Kim en Jaap hebben al twee zoons, Muck en Youp, en daar komt binnenkort een derde zoontje bij. “Ik voel me echt een mother of dragons, met deze draak in mijn buik”, grapt Kim, waarbij ze doelt op de hitserie Game of Thrones. Op Instagram deelt de voormalig Miss Nederland een filmpje waarbij we het ‘draakje’ zien schoppen in haar buik. “Baby’s alive and kicking.” En daar is geen woord aan gelogen. 

Voorspelbaar 

Inmiddels is Kim 27 weken zwanger en begint ze een patroon te ontdekken: “Hij komt altijd op dezelfde tijden.” Een trap, high five of kopstoot is inmiddels voorspelbaar, aldus de aanstaande moeder. “Hij reageert enorm als ik onderuitgezakt zit. En dan helemaal als mijn hand op de buik ligt. Heerlijk mannetje, nu al!” 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KO?TTER (@kimkotter)

Bijzonder om te zien 

De derde zwangerschap kwam voor Kim en Jaap als een enorme verrassing. “Totaal onverwacht, maar erg welkom”, aldus het stel, toen ze het nieuws bekendmaakten op YouTube. Volgers vinden het maar al te leuk om de zwangerschap op de voet te volgen. “Dit vond ik het mooiste van de zwangerschap van mijn twins boys”, reageert iemand. “Blijft toch iets heel bijzonders” en “Wat mooi om te zien”, zeggen anderen. 

Lees ook: Kim Kötter en Jaap Reesema onverwacht zwanger van derde kindje

Bron: Instagram Kim Kötter | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst