Zwangere vrouw doodgestoken voor woning, politie naarstig op zoek naar de dader

Heb jij iets gezien of gehoord?

Een zwangere vrouw is gisteravond neergestoken voor haar huis in Lopik (Utrecht). De 34-jarige vrouw is hierbij overleden. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een familiedrama; haar partner zou de verdachte zijn. De man woonde samen met de vrouw. 

Zowel de ambulancebroeders en het personeel van de traumahelikopter konden de neergestoken vrouw niet meer redden. Ze overleed op de plaats van het delict. Het is nog niet bekend hoe lang de vrouw al zwanger was. Ook wil de politie nog niet bekendmaken hoe het op dit moment met de ongeboren baby gaat.

De politie is een grote zoekactie gestart om de 41-jarige verdachte op te kunnen pakken. Een groot gebied van de omgeving is afgezet en een politiehelikopter cirkelt rond in de lucht. De vermoedelijke dader heeft na zijn gruwelijke daad een bericht op Facebook geplaatst waarin hij meldde dat hij het drama zich heeft voltrokken omdat hij dacht dat de vrouw hem zijn kind zou ontnemen. Mensen uit de buurt bevestigen dat de twee al langer relatieproblemen hadden. De moeder van de verdachte woont in de boerderij ernaast en beweert ook niet te weten waar haar zoon zich bevindt: “Ik weet niet meer dan wat ik in de media hoor. De politie vertelt mij ook niks.”

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest

Bron: Politie | Beeld: Google Maps