Dit hoge prijskaartje hangt aan de zwangerschapsgarderobe van Meghan Markle

harry en meghan

Meghan ziet er dan ook altijd uit om door een ringetje te halen

Meghan Markle beschikt over een garderobe om u tegen te zeggen. De hertogin van Sussex ziet er altijd tiptop in orde uit en tijdens haar zwangerschap maakt ze hier geen uitzondering op. In de meest jaloersmakende outfits komt ze voor de dag, maar daar hangt wel een bijzonder hoog prijskaartje aan.

Meghan werd gespot in uitdossingen van onder andere Dior, Gucci, Oscar de la Renta en Valentino.

Outfits

Meghan Markle is uitgerekend in april en mag nu genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Dit betekent dan ook dat ze niet meer gespot wordt tijdens het uitvoeren van haar koninklijke taken en daardoor zullen we ook niet -of in elk geval veel minder- kunnen genieten van haar fantastische kledingstijl. De hertogin van Sussex wordt geprezen om haar oog voor fashion en daarom zette de kledingzoekmachine Love the Sales op een rijtje wat de mooiste zwangerschapsoutfits van Meghan waren én hoeveel dat bij elkaar heeft gekost.

Prijskaartje

De modezoekmachine heeft alle 75 outfits die Meghan sinds september droeg onder de loep genomen. Zo bracht Love the Sales in beeld welke looks bij het publiek voornamelijk geliefd waren en wat haar goedkoopste en duurste outfits waren. Tevens rekenden ze het totaal van alle outfits die Meghan droeg uit en dat kwam neer op 478.920 pond in totaal, wat omgerekend zo’n 551.815 euro is. Dat betekent dat een gehele look gemiddeld zo’n 7.360 euro kostte. De zoekmachine rekende uit dat dit bedrag zeven keer zo hoog is als wat Kate uitgaf aan looks tijdens haar zwangerschappen.

Populair

Vele fans van het koningshuis genieten ontzettend van de outfits van Meghan. Door het ‘Meghan Effect’ wordt er veel op het wereldwijde web gezocht naar de outfits die de hertogin droeg en worden deze ook veel meer verkocht. De kleding waarin Meghan voor de dag komt, geeft een enorme boost aan de diverse kledingmerken.

Benieuwd wat de duurste, goedkoopste en mooiste outfits waren van de hertogin? Wij hebben zeop de volgende pagina voor je op een rijtje gezet. 

Pagina 1/2