Het worden zware tijden voor zangeres Anouk: ‘Wat ga ik je missen…’

Anouk

Anouk moet haar zoon vaarwel zeggen

Anouk is een trotse moeder: haar oudste zoon Benjahmin Kingsley zal deze zomer naar de Verenigde Staten vertrekken om daar te gaan werken aan het opbouwen van een succesvolle basketbalcarrière. 

Anouk is zo trots als een pauw, maar gaat haar zoon ontzettend erg missen.

Basketbalcarrière

De zangeres (42) schrijft onder een video: “Wat ben ik als moeder trots en geëmotioneerd als ik dit zie. Mijn lieve Benjahmin Kingsley, wat ga ik je missen…” Ze laat weten dat ze haar zestienjarige zoon deze zomer weg zal brengen naar Amerika zodat hij daar zijn grote droom kan verwezenlijken. De video is gemaakt door All Day Athletes (ADA), een organisatie die zich inzet voor jonge sporttalenten. Benjahmin traint voor deze organisatie en maakt zich momenteel klaar voor zijn avontuur in de VS.

Stiefvader

Stiefvader Dominique Schemmekes is mogelijk een grote inspiratiebron geweest voor zijn stiefzoon: Dominique is samen met zijn tweelingbroer de drijvende kracht achter Triple ThreaT, een grote jongerencommunity in Haarlem die als doel heeft jongeren van de straat de houden door ze onder andere basketbaltraining, maar ook dans, huiswerkbegeleiding en stages aan te bieden. De jongeren voelen zich door de stichting onderdeel van een geheel en hebben zo een grotere kans van de straat te blijven.

Vandaag is de dag dan eindelijk daar en zal Benjahmin naar Amerika vertrekken. En dat doet de normaal gesproken stoere zangeres nogal wat:

 

Lees ook: Fans in de war: heeft Anouk nu wel of niet haar nek laten vol tatoeëren?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: LINDAnieuws | Beeld: videostill