Donkere kringen in het toilet? Zo kom je er vanaf, zónder te schrobben

Een blinkend schoon toilet met deze simpele truc!

Het toilet schoonmaken, niemand staat erom te springen. Het is een klusje dat iedereen altijd voor zich uitschuift en het liefst door een ander laat doen! Toch moet het gebeuren, als je met een gezin in één huis woont wordt dat ding gewoon hartstikke snel smerig. Elke week moet het toilet sowieso wel schoongemaakt worden, en met een groot gezin misschien zelfs nog vaker! 

Met deze simpele tips ben je zo van die donkere kringen af in het toilet!

Schoonmaaktruc

Als je het dan even te druk hebt met andere huishoudelijke klusjes schiet de toiletpot er snel bij in. Soms is de wc dan wel erg vies en verschijnen er donkere kringen in de rand van de pot. Jij staat al met de bleek in de aanslag om eens flink te gaan schrobben, maar zeg nou eerlijk… Daar heb je toch helemaal geen zin in? Hoeft ook helemaal niet, wij hebben een veel makkelijkere manier om van deze vieze kringen af te komen! Die donkere kringen in de toiletpot zijn eigenlijk ophopingen van mineralen. Fris ziet het er in ieder geval niet uit! Dure schoonmaakmiddelen zijn er genoeg maar met deze tip kost het vrijwel niets en is het een fluitje van een cent.

Dit moet je doen:

Giet een flinke hoeveelheid azijn in de toiletpot.

Doop wat toiletpapier in het azijn.

Plak het toiletpapier tegen de randen aan. 

Laat dit een nachtje zo staan, de volgende dag haal je de kringen makkelijk weg door zacht te poetsen! 

Met deze methode verdwijnen de kringen als sneeuw voor de zon en is je toiletpot weer blinkend schoon. En dat zonder keihard te hoeven schrobben én zonder dure schoonmaakmiddelen.

Lees ook: Dankzij deze truc kun je zonder te bukken je bad of douche schoonmaken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: YouTube | Beeld: Videostill