Vrouw reinigt bank met bruistabletten voor het kunstgebit

De bank lijkt wel weer als nieuw!

Met name mensen die een lichte, stoffen bank in de huiskamer herkennen vast de ergernissen van donkere vlekken in de bekleding. Met een sopje is het toch vaak lastig om een stoffenbank goed te reinigen, zonder dat je de donkere vlekken groter maakt. Nu kun je natuurlijk een meubelstuk laten reinigen door een professionele schoonmaker, maar blijkbaar is er nog een veel goedkopere optie! Zo gebruikte deze vrouw uit Australië bruistabletten voor een kunstgebit om haar lichte bank te reinigen.

De voor- en na foto’s liegen er niet om!

Bruistabletten voor kunstgebitten

De Australische vrouw ontdekte een handige én goedkope schoonmaaktruc om haar bank weer als nieuw te laten lijken. Ze gebruikt namelijk bruistabletten voor een kunstgebit om haar meubel weer schoon te krijgen, zo deelt ze in een besloten Facebook-groep voor schoonmaaktips. Voor slechts 4 dollar kocht de vrouw een doosje met bruistabletten voor kunstgebitten en een lege sprayflacon. Met slechts deze twee dingen ging ze aan de slag en het eindresultaat ziet er werkelijk fantastisch uit!

Dit moet je doen

De vrouw vertelt in haar bericht op Facebook dat ze haar sprayflacon vulde met wat water en hier drie bruistabletten bij in deed. “Toen de tabletten helemaal waren opgelost, spoot ik het middeltje over mijn bank.” Het mengsel liet ze ongeveer vijf minuten intrekken en vervolgens gebruikte ze een afwasborstel om het vuil goed van de stof af te schrobben. Met een droge handdoek haalde ze tenslotte al het vieze water van het meubel af. Zie hier de voor- en na foto van de bank. Met dit geweldige resultaat lijkt de bank wel weer als nieuw! Ga jij deze handige schoonmaaktruc toepassen?

Lees ook: 3 dingen die je nooit met wasmiddel mag doen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Daily Mail, Margriet | Beeld: Videostill, YouTube