Déze sterrenbeelden houden van schoonmaken

sterrenbeelden

Daarnaast hebben ze altijd een opgeruimd huis!

Het huis schoonmaken en opruimen: je hebt mensen die ervan houden en je hebt mensen die het zo lang mogelijk proberen uit te stellen. Blijkbaar hangt het af van je sterrenbeeld, want déze sterrenbeelden houden van schoonmaken én hebben altijd een opgeruimd huis. Herken jij jezelf?

Schoonmaken en opruimen

Sommige mensen vinden het fijn wanneer het huis er spic en span uitziet en zorgen dan ook vaak voor een opgeruimd en schoon huis. Maar je hebt ook mensen die het de vervelendste klus in huis vinden en daardoor uitstelgedrag vertonen. Volgens ons astro-orakel Airora hebben drie sterrenbeelden altijd een schoon en opgeruimd huis.

Kreeft

Een Kreeft is heel perfectionistisch. Bij het opruimen en schoonmaken van het huis is dit goed terug te zien, want geen enkele plek of vuiltje wordt overgeslagen. Ze stoppen dan ook pas met schoonmaken wanneer alles er piekfijn en netjes uitziet. Een opgeruimd en schoon huis geeft veel voldoening voor een Kreeft en daarom kunnen we wel zeggen dit sterrenbeeld een kei is in schoonmaken én opruimen!

Maagd

Oog voor detail is een van de sterkste punten van een Maagd. Ze zorgen graag voor een nette en geordende leefomgeving, want ze kunnen zich absoluut niet goed concentreren in een rommelig huis. Het huis van dit sterrenbeeld is altijd fris en fruitig, aangezien ze nooit afwijken van hun gestructureerde schoonmaakroutine. Daarnaast is een Maagd vaak bezig met het optimaliseren van het proces van schoonmaken en zijn ze een talent in het bedenken van praktische oplossingen.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is inventief en creatief. Ze houden van orde in huis en hebben een oog voor detail. Daardoor zijn ze onwijs goed in het opruimen en organiseren van het huis. Een Waterman is uitstekend in het creëren van een rustige en stabiele omgeving én in het vinden van efficiënte oplossingen. Het huis van een Waterman ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, en daarom hoef je je geen zorgen te maken dat je in de rommel zit wanneer je op bezoek komt.

Lees ook: Déze sterrenbeelden willen vooral kunnen lachen met hun partner

Bron: Libelle | Beeld: Adobe Stock