Dít is de grootste fout die mensen maken tijdens het dweilen en wij deden het ook…

Dweilen gaat zo nog veel beter!

Dweilen is niet het leukste klusje, maar het moet zo nu en dan gedaan worden. Je pakt de dweil, mob of zwabber en gaat flink los. Maar wist je dat je de vloer altijd al verkeerd aan het dweilen bent? 

Wij hadden in elk geval geen idee.

Schoonmaakkriebels

Als het mooi weer is, zijn we het liefst veel buiten en zijn we graag bezig in de tuin. Het is heerlijk ontspannend en het levert je ook nog eens resultaat op. Iets wat minder leuk is, is dat je door het gewroet in de tuin vaak veel viezigheden mee naar binnen neemt. Aan alleen stofzuigen heb je niet altijd genoeg, dus wordt de dweil ook maar uit de kast gehaald. Maar wist je dat je het dweilen waarschijnlijk al die tijd verkeerd hebt gedaan?

Dweilen

Als het tijd is om het huis onder handen te nemen met de dweil, doen we altijd braaf schoonmaakmiddel in een emmer en vullen we deze met warm water. En dat is nou net een grote fout die veel mensen maken, dit vertelt Anoesjka Imambaks, eigenaresse van huishoudservice Maid at Home aan Nu.nl. Volgens de deskundige kun je veel beter schoon maken met koud water.

Op de volgende pagina lees je waarom je beter kunt dweilen met koud water.

Pagina 1/2