Heb jij een föhn en gebruik je hem alleen voor je haren? Lees dit eens want wist je nog niet!

Verwijder ingedroogde vochtplekken:
Je hebt weleens van die ingedroogde vochtplekken op je houten tafel. Visite is langs geweest en ze hebben geen onderzetter gebruikt. Voor je het weet heb je een dag later van die witte, lelijke, ronde, opgedroogde watervlekken op je mooie houten tafel. Geen paniek! Die witte vlek is gewoon opgedroogd vocht dat zich is gaan nestelen in het hout. Zet een paar minuten de warme föhn erop, je zal zien dat het water verdampt en de vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Verwijder een pleister van je huid (je kan er ook stickers mee los krijgen!)
Fijn, zo’n goed plakkende pleister. Het eraf trekken kan erg pijnlijk zijn. Vanaf nu niet meer! Zet je föhn op warm en verwarm de pleister, je trekt hem er dan zo af.

Een envelop weer open maken
Het gebeurt ons allemaal weleens een keer. Je likt de gomstrip van een envelop, maakt hem dicht en even later besef je dat je er nog wat bent vergeten bij in te doen. Even de föhn erop en je kan de envelop zo weer voorzichtig losmaken.

Kaarsvet verwijden
Kaarsvet op het tapijt laten vallen? Geen probleem! Leg keukenpapier op het kaarsvet en verwarm dit met een föhn. Flink deppen, het keukenpapier neemt het kaarsvet op. Blijf dit herhalen met verse stukken keukenpapier totdat het kaarsvet helemaal weg is!

Voortaan gebruik jij je föhn dus niet meer alleen om je haren te drogen! Deel dit bericht met je vrienden en help ze besparen op dure schoonmaakmiddelen!


Pagina 2/2