TikTok-hack: zo maak je je gootsteen pas écht goed schoon

Vies putje

In de video zien we een blinkende gootsteen. Helemaal schoon, zou je denken. Helaas blijkt niets minder waar. De TikTokker schroeft namelijk vervolgens het putje uit de gootsteen, en daar schuilt behoorlijk wat viezigheid onder. Ze laat zien hoe ze dit eerst weghaalt met een doekje, om het putje vervolgens helemaal schoon te poetsen met een oude tandenborstel en wat schuurmiddel. Daarna spoelt ze nog wat baking soda en warm water door het putje en schroeft ze de deksel er weer bovenop. Het kost je even wat moeite, maar dan heb je wel een ultraschone gootsteen in je keuken.

Pas op

Voordat je naar de keuken rent om je gootsteen onder handen te nemen, is het handig om er een emmer bij te pakken. Het water loopt er namelijk langs als de schroef eruit is, zo waarschuwt iemand onder de video. Goed om te weten! Wij gaan in ieder een stuk vaker onze gootsteen onder handen nemen. Ook als je veel last hebt van fruitvliegjes in de keuken is het een goed idee om te kijken wat er schuilgaat onder het putje van je gootsteen!

@jusivince_cleaning

@cleaningwithnaomix @cleanwithmekayleighx ? #cleantok #springcleaning2021 #fyp #vjp #foryoupage #pourtoi #paravoce #sinkcleaning #cleaninghhhacks

? Vibe (If I Back It Up) – Cookiee Kawaii

 

Lees ook: Déze dingen kun je beter niet in het gootsteenkastje bewaren

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, Callum Hill