Handig! Zo haal je vliegensvlug die nare koffievlek uit je kleding

Goed om te weten voor de volgende keer dat je koffie morst

Wanneer je dromerig en nog half in slaap naar je dagelijkse bakkie pleur grijpt, kan het maar zo dat je in je slaapdronken staat koffie over je kleding knoeit. Terwijl je verwoed de vlek uit je kleding probeert te boenen gaat-ie er maar niet uit. Hals over kop ren jij de trap op naar je slaapkamer om je snel om te kleden.

De volgende keer dat je koffie over je kleding morst, hoef je je niet onstuimig om te kleden of meteen je shirt in de was te gooien. Dankzij dit trucje haal je die vlek er zo uit.

Babydoekjes
Babydoekjes zijn voor veel meer dingen geschikt dan alleen voor een baby. Zo kun je er vingerafdrukken van cd’s of dvd’s mee afhalen, is het ideaal om er deodorantvlekken uit kleding te halen en kun je het gebruiken om stift- of krijtvlekken van je tafel te verwijderen. Ook kun je babydoekjes gebruiken om koffievlekken uit je kleding te halen.

Het kleine beetje zeep in het doekje verwijdert de koffievlek zo uit je kleding. Ook hoef je het kledingstuk niet eerst te doordrenken met water, omdat het doekje al vochtig is. Dit bespaart je de volgende keer de tijd van het omkleden en wassen.

Bron: Little Things | Beeld: Coffee maker