Met dit eenvoudige middeltje maak je je laminaatvloer blinkend schoon!

laminaatvloer

Zo wordt je laminaatvloer prachtig schoon!

Het huis schoonmaken, het is een verhaal zonder einde. Vooral de vloeren zijn een blok aan ons been, je hebt na het stofzuigen of dweilen je kont nog niet gekeerd of de boel is alweer smerig. Na verloop van tijd wordt laminaat ook zo ontzettend dof en niemand heeft natuurlijk zin om uren op de knieën het laminaat met was in te smeren. 

We hebben wel wat beters te doen!

Doffe vloeren

Een laminaatvloer is over het algemeen genomen heel makkelijk schoon te houden, met regelmatig stofzuigen en een sporadisch dweiltje kom je al een heel eind. Maar na een tijd merk je dat de glans steeds minder wordt, totdat er een deprimerend doffe laminaatvloer overblijft. Dweilen is dan de oplossing, maar dan moet je natuurlijk wel het juiste schoonmaakmiddel gebruiken.

Schoonmaakazijn

De oplossing staat zeer waarschijnlijk al in je keukenkastje: schoonmaakazijn! Dit is het allerbeste schoonmaakproduct voor je laminaatvloer als je geen zin hebt in strepen, vlekken of een vettig laagje. Voeg een scheutje schoonmaakazijn aan een emmer lauwwarm water toe, niet te warm want dit zorgt juist voor strepen! Zorg er daarnaast voor dat de dweil niet te nat is, dit kan ervoor zorgen dat het laminaat gaat opbollen.

Lees ook: Zwarte peper in de wasmachine?Ja echt, en als je dit leest ga je het sowieso proberen!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels