Must have! Lidl komt met ideale robotstofzuiger

Dit is een echte lifesaver voor in je huishouden

Is het stofgezogen of gestofzuigd? Het maakt allemaal niet uit, want jij hoeft het niet meer te doen! Als jij – net als half Nederland – gek wordt van elke dag stofzuigen, is deze robotstofzuiger van de Lidl misschien een uitkomst. Je scoort ‘m voor een schoon prijsje. 

 

Waarom de robotstofzuiger van de Lidl?

Wanneer je niet thuis bent en je je ineens bedenkt dat jouw huis wel een opfrisbeurt kan gebruiken, kun je de Silvercrest robotstofzuiger van de Lidl, die zowel geschikt is voor tapijten als harde vloeren, gemakkelijk op afstand bedienen met de app op je smartphone. Ook kun je hem instellen voor een specifieke dag en moment. Handig! Ben je wel in dezelfde ruimte met je nieuwe beste vriend, kun je de robotstofzuiger met spraak besturen en bijvoorbeeld naar hem roepen: ‘Rijd terug naar je station!’ En voor wie denkt dat zo’n gadget moeilijk in gebruik is, heeft het mis. Je installeert hem namelijk gemakkelijk via de app.

Tevreden kopers

Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn. De reviews zijn namelijk positief gestemd en de stofzuiger scoort gemiddeld vierenhalve ster. Een tevreden koper schrijft online: “Hij komt moeiteloos onder allerlei meubels, neemt vloerkleden mee, rijdt zelfs over een behoorlijke dorpel de badkamer in en heeft moeiteloos door dat hij niet de trap af kan. Mijn bovenverdieping is nog nooit zo stofvrij geweest!”

Ben je enthousiast geraakt? Je bestelt hem via de webshop van de Lidl!

Lees ook: zo maak je de keuken schoon in 15 minuten

Bron: Vriendin | Beeld: iStock