Dingen die je echt opgeruimd moet hebben voor de zomer(vakantie) begint

opruimen

Heb jij de volgende dingen al opgeruimd en uitgezocht?

In 2018 kende Nederland een wel erg tropische zomer, maar dit jaar laten die tropische temperaturen (nog) niet veel van zich zien. Elk voordeel kent natuurlijk zijn nadeel. Hoewel we wachten op die prachtige blijvende zonnestraaltjes, heb je nu nog wel de tijd om je huis helemaal summer proof te maken. Opgeruimd staat netjes! 

Oftewel, berg de volgende spullen op en sorteer ook deze dingen:

Winterdecoraties

Je kerstboom zal al lang en breed opgeruimd zijn, maar dingen als dekentjes kun je ook wel opbergen. De kans is vrij klein dat je het tijdens de zomer zo koud zult krijgen dat je een dekentje nodig hebt. Natuurlijk kun je ‘m over de bank gedrapeerd laten liggen als je dat mooi vindt of als je het nu eenmaal heel lekker vindt om hieronder te chillen.

Winterjassen

Menig Nederlander is pessimistisch genoeg om de winterjassen tot ver in de lente aan de kapstok te hangen. Niet heel gek, want de lente kent vaak een aantal koude ochtenden. Toch heb je die echt niet meer nodig wanneer de zomer van start gaat, dus berg de winterjassen maar op. Ben je een echte koukleum en bang dat je ‘m toch nodig gaat hebben? Laat dan een tussenjas aan je kapstok hangen.

Zomerkleren

De meeste mensen houden hun zomerkleren apart van hun winterkleren. De zomerkleren kunnen nu gelukkig weer tevoorschijn getoverd worden, maar sorteer de boel wel eerst even. Het kan heel goed dat je die ene korte broek vorig jaar heel leuk vond, maar nu niet meer. Vraag je dan af of je het exemplaar deze zomer wel gaat dragen. Is het antwoord nee? Denk er dan eens over na om de kleding te doneren aan het Leger des Heils. 

Lees snel verder op de volgende pagina voor meer tips!