Zo ruikt je huis overheerlijk tijdens en na het stofzuigen


Zo ruikt je huis superlekker tijdens het stofzuigen

Stofzuigen is een belangrijke taak om je huis schoon te krijgen. Jammer van die kenmerkende geur van de vieze stofzuigerzak! Je wil je huis schoonmaken maar blijft achter met een nogal vies, muf geurtje van stof en vuil dat warm is geworden. Gelukkig is daar een makkelijke en relatief goedkope oplossing voor!

Je vindt het in het schap van het wasmiddel.

Geur

Wat je nodig hebt om een lekker ruikend huis te creëren tijdens het stofzuigen zijn wasparels. Dit zijn kleine pareltjes die je in de wasmachine kunt doen als een soort wasparfum waardoor je schone was lekker gaat ruiken. En wat blijkt? Deze parels zijn ook heel handig in de stofzuiger!  Ze zijn er in allerlei geuren te verkrijgen, dus er zit geheid wat voor je tussen.

Stofzuigen

Hoe je die parels dan zijn werk laat doen? Strooi er een paar op de grond en zuig deze op voordat je begint te stofzuigen. De parels zullen in de stofzuigerzak hun geur uitstoten waardoor de stofzuiger deze geur door het hele huis verspreidt. Vaak kun je er wel een paar stofzuigbeurten mee doen voordat je niets meer ruikt. Merk je de geur niet meer op? Dan zuig je gewoon wat meer parels op.

Wasparels

Wil je dat de geur nog iets langer blijft hangen? Dan hebben we nog een handige tip voor je: koop een brandertje voor geurende was. Doe hier in plaats van (prijzige) was geurparels in! Dit is veel goedkoper dan dure geurkaarsen of de was voor in de wasbranders.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who needs candles! 1 of my favourite ways to scent my home #oilburner #unstoppables #lenorunstoppables

Een bericht dat is gedeeld door @ house2homebyjaimy op

Lees ook: Welke opzetborstel van de stofzuiger gebruik je precies waarvoor?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Pixabay