Handig: met deze truc creëer je veel meer ruimte in je vaatwasser!

vaatwasser

Deze truc zorgt ervoor dat er veel meer in je vaatwasser past!

Wij kunnen ons het leven zonder vaatwasser nauwelijks meer voorstellen en zijn elke dag weer blij als we de vuile vaat in het apparaat zetten. Een druk op de knop en alles is weer schoon, wat een luxe. Maar het is toch altijd weer een puzzel om alles erin te krijgen en wij hebben altijd het gevoel dat er eigenlijk meer in zou moeten passen. 

Met deze handige truc creëer je in een keer veel meer ruimte in je vaatwasser!

Trucje

Die vaatwasser, we zouden een boek vol kunnen schrijven over de beste manier om ‘m in te ruimen. De keren dat wij de vaatwasser weer opnieuw hebben ingeruimd zijn niet op tien handen te tellen, maar elke keer denken we toch dat het beter had gekund! Met deze superhandige truc is dat ook het geval, je creëert namelijk in één keer veel meer ruimte! De truc is heel eenvoudig: je kunt de bovenste lade van de vaatwasser verstellen, zodat de grote borden op de onderste lade perfect passen.

Bekijk de onderstaande video van Libelle maar eens:

Bestek

Wist je trouwens dat je bestek waarschijnlijk ook verkeerd inpakt? De meesten doen het bestek met de handgrepen naar beneden in de vaatwasser, dit lijkt ook de meest logische wijze. Toch kun je het beter andersom doen! Je kunt bijvoorbeeld heel gemakkelijk je hand openhalen aan dat ene scherpe mes. Je kunt je bestek het beste om en om in het bestekbakje doen; je legt dan de ene lepel met de handgreep naar boven en de andere met de handgreep naar beneden. Op die manier wordt het bestek goed schoon, ook als het tijdens het wassen tegen elkaar aan valt.

Lees ook: Last van roestplekken op je bestek? Zo heb je ze zo verwijderd

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle TV | Beeld videostill Libelle TV