Je spiegels worden prachtig streepvrij met dít alcoholische middeltje

spiegels

Ook nog eens lekker om te drinken!

Het schoonmaken van de spiegels is een vervelend werkje. Doe je het met het verkeerde sopje, dan kan het zomaar zo zijn dat je de strepen niet meer wegkrijgt en dat je in de ochtend kijkt naar een streperig spiegelbeeld.

Gelukkig bestaat er een middeltje waarmee je je spiegels in no-time streepvrij maakt.

Gin

Het blijkt dat je de oplossing niet moet zoeken in de schoonmaak- maar in de drankkast moet zoeken. Het geheim voor glanzend schone spiegels is gin, wat blijkbaar veel meer is dan een lekkere dranksoort. Je kunt het heel goed gebruiken om je spiegels mee schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt is een droge doek, water en gin. Wat voor soort gin, dat maakt niet uit. Koop dus vooral niet een te dure soort.

Spiegels

Meng voor het perfecte sopje een deel gin met eenzelfde deel water. Doe dit in een spuitflacon en spray dit op je spiegel. Wrijf het goedje in met een droge doek en wrijf eventueel nogal na met en stuk keukenpapier. Heb je nog een beetje gin over, dan kun je dat natuurlijk lekker opdrinken bij de borrel ’s avonds. Natuurlijk ook heel lekker om te verwerken in een lekkere gin-tonic. Helpt ook nog eens als een trein tegen hooikoorts!

Lees ook: Wow: het allerbeste matras kost maar 99 euro en je koopt ‘m in deze budgetwinkel!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: videostill