Met deze truc verwijder je die onaangename geur uit de afvoer en leidingen

afvoerputje afvoer leiding

Je hebt het middel waarschijnlijk al in huis

Zo nu en dan ruiken we een muffe en vieze lucht uit het afvoerputje. Door de hoeveelheid voedselresten die de afvoer ingaan is dit bijna onvermijdelijk. Geen zorgen, wij hebben een trucje waardoor je deze lucht gemakkelijk neutraliseert. Handig, want je hebt alle middeltjes waarschijnlijk al in huis! 

Vieze geur uit het afvoerputje

Het is waarschijnlijk een van de meest voorkomende irritaties in het huishouden: een vieze geur uit het afvoerputje in je badkamer of keuken. Je hebt de boel lekker schoongemaakt, alles blinkt, maar er blijft een vieze geur uit het afvoerputje komen. Deze geur ontstaat door schimmels, aangezien er altijd een aantal etensresten in het putje blijven hangen. Voornamelijk wanneer het buiten warm of enorm regenachtig is, kan er al gauw een vieze geur uit het afvoerputje komen.

Chemische middelen

Er zijn ontzettend veel chemische middelen op de markt die deze geur uit je afvoerputje kunnen verwijderen, maar deze middelen zijn vaak enorm schadelijk voor je gezondheid en het milieu. Een luchtverfrisser is een optie, maar hierdoor pak je het probleem niet bij de kern aan. Dit is enkel een symptoombestrijding.

Benieuwd naar het middeltje? Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2