Vieze ovendeur? Volgens deze vrouw werken deze 3 ‘wondermiddelen’ geweldig

Een vieze ovendeur zou binnen een kwartiertje schoon moeten zijn dankzij deze drie wondermiddelen

Wanneer een oven regelmatig gebruikt wordt, kan de binnenzijde erg vies en vettig worden. Daarom verdient die vieze ovendeur eens in de zoveel tijd een aparte schoonmaakbeurt. Dit kun je natuurlijk doen met een sopje en een schuursponsje. Echter, een Australische vrouw zweert dat ze met deze drie ‘wondermiddelen’ haar ovendeur stralend schoon krijgt.

In een besloten Facebookgroep deelt de vrouw haar ultieme schoonmaaktip voor een vieze ovendeur.

Vieze ovendeur

Met deze schoonmaaktip, die maar een kwartiertje in beslag neemt, zouden ovendeuren weer zo goed als nieuw moeten worden. De drie wondermiddelen die de vrouw gebruikt voor het reinigen van haar ovendeur zijn baking soda, witte wijnazijn en glasreiniger. Haar tip werd gedeeld in een besloten Facebookgroep, inclusief voor- en na foto’s. En we moeten zeggen, die zien er wel erg overtuigend uit!

Zo werkt het

De Australische legt uit hoe ze haar ovendeur schoonmaakt. “Strooi een beetje baking soda over de deur, sprenkel er witte wijnazijn overheen en laat het goedje zo’n 15 minuten inwerken. Boen het schoon met een spons en spray er vervolgens nog wat glasreiniger overheen. Wrijf droog met keukenpapier voor de finishing touch.” Dit lijkt ons een schoonmaaktip die we zeker binnenkort een keer gaan toepassen! Bekijk hieronder de voor- en na foto’s die de vrouw uit Australië bij haar schoonmaaktip deelde.

Lees ook: 5 manieren waarop je witte azijn voor de was kunt gebruiken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Daily Mail, Margriet, Facebook | Beeld: Videostill, YouTube Our Irish Family