Dít is hoe je die vieze rand in je wc goed schoonmaakt

Op TikTok deelt een vrouw een geweldige hack om het toilet schoon te maken

Laten we eerlijk wezen: het schoonmaken van de wc is een shitty klusje. Hoe goed je ook je best doet en hoe hard je ook schrobt, sommige plekjes lijk je gewoon niet weg te krijgen. Zo hebben veel mensen last van een vieze rand in hun wc op de plek waar het water blijft staan. Gelukkig hebben wij dé manier om die rand schoon te maken. 

Schuurpapier

Op TikTok plaatste ‘Raising_Krazies’, zoals de vrouw op het platform heet, een handige hack om die rand in je wc schoon te maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een stukje schuurpapier. De vrouw gaat met het schuurpapier enkele keren over de vieze rand in haar wc en ja hoor: de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. “Binnen drie minuten is je wc weer brandschoon”, vertelt de vrouw.

Krassen

Je denkt misschien dat je door het schuurpapier flinke krassen in je toilet krijgt, maar dit is niet het geval volgens de vrouw. “Geloof me, ik heb dit heel vaak uitgeprobeerd.” Toch raden wij aan om dit eerst met fijn schuurpapier te doen. Liever het zekere voor het onzekere nemen.

Bekijk hieronder de TikTokvideo:

@raising_krazies

The best toilet ring hack #lifehack #cleaninghack #coolmomsoftiktok #tiktokmom #tolietpaper #fyp #hacks #cleaning #bathroom #tiktoklifehacks

? original sound – raising_krazies

Lees ook: Dit is waarom je glazen moet schoonmaken met rijst en azijn

Bron: TikTok | Beeld: Unsplash, Giorgio Trovato